Доставка

При закупуване на продукт/и от нашия магазин, доставката е за сметка на клиента, освен ако не са договорени специални условия !

Тарифата, по която се изчислява цената на доставката зависи от актуалните тарифи на куриерските фирми.

Срокът за доставка може да варира от 2 до 20 работни дни, в зависимост от актуалната наличност на продукта/тите.

При условие, че сте неудовлетворени от закупената стока, имате право:
1. Да замените закупената стока с друга, в който случай е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин.
2. Да върнете закупената стока, в който случай ще Ви бъде възстановена стойността на стоката в 7-дневен срок.
3. Ще приемаме връщане и замяна на продукти, само ако са неизползвани, в оригиналните си опаковки и с прикрепени всички етикети към тях.
За да бъде коректно извършена замяна или връщане на закупена стока е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин, за да получите точни инструкции.

РЕКЛАМАЦИЯ СВЪРЗАНА СЪС ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ НА 7 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТЪРГОВЕЦЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ!

Разноските по връщането на закупената стока са винаги за сметка на КЛИЕНТА, освен в случаите, в които получената стока не съответсва на поръчания продукт (продукти) или е дефектна (дефектни). В последния случай транспортните разходи са задължение на ТЪРГОВЕЦА.

ВАЖНО!!! При връщане на закупена стока, клиентът се задължава да разреши опция „Преглед“ на получателя. В противен случай върнатата стока НЯМА да бъде приета и сумите няма да бъдат възстановени!

Върнат продукт, който не е в запазен търговски вид (има зацапване, има следи от носене, продукта не е със запазена цялост, опаковката липсва и т.н.) няма да бъде приет и заплатените суми няма да бъдат възстановени, тъй като ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за небрежно и некоректно отношение на КЛИЕНТА.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Посочените цени са с включен ДДС .
При издаване на фактура, същата не е данъчна.